semua Kategori
EN
KQ60183A
Mainan latihan deria giro besar untuk kanak-kanak duduk dan berputar

Mainan latihan deria giro besar untuk kanak-kanak duduk dan berputar


Nombor model:

KQ60183A

Kumpulan umur:

2-5

Dimensi L * W * H:

85cm

Kapasiti Main (pengguna)

1

Material

LLDPE


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, baki bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300 menetapkan sebulan

Latihan deria kepada kanak-kanak bukan sahaja latihan fungsi fisiologi, tetapi juga latihan untuk menyelaraskan hubungan antara psikologi, otak dan badan. Giro putar ini akan membantu latihan deria seperti berikut: 

Fungsi: giro besar adalah sejenis putaran seluruh badan, yang boleh membantu perasaan vestibular, perasaan keseimbangan, koordinasi anggota badan, dan lain-lain. Ia membantu untuk mengukuhkan koordinasi antara vestibule dan penglihatan, dan untuk mengawal kedudukan, ruang visual dan putaran bola mata , dan memupuk keupayaan perancangan sukan dengan berkesan. Ia boleh memberi kanak-kanak pelbagai rangsangan seperti penglihatan, pendengaran, bau, sentuhan, sendi, otot, vestibule, dan lain-lain pada masa yang sama, dan menggabungkan rangsangan ini dengan senaman. Ia mempunyai kesan yang jelas untuk meningkatkan tumpuan perhatian kanak-kanak, keupayaan koordinasi pergerakan dan meningkatkan pencapaian pembelajaran. Ia bukan sahaja boleh menggalakkan pembangunan sistem deria, tetapi juga meningkatkan keyakinan diri dan keupayaan mengawal diri. Ia juga boleh meningkatkan input maklumat deria, terutamanya input rangsangan vestibular, menggalakkan koordinasi persepsi deria, dan dengan itu meningkatkan fungsi otak, yang sangat membantu kanak-kanak ADHD dan kesepian.

Masa latihan: 4-10 pusingan pada permulaan, dan kemudian secara beransur-ansur meningkat kepada 10-20 pusingan setiap kali. Mengikut keadaan, ia akan menjadi dua kali seminggu.

Kesan masa hadapan:

1. Mencegah atau memperbaiki gejala pening seperti mabuk kereta, mabuk laut dan lif dalam kehidupan;

2. Meningkatkan ketakutan anak-anak di ketinggian, tidak berani berjalan di jalan yang tidak rata dan fenomena lain.

Kaedah latihan:

Kaedah asas bermain 1

Kanak-kanak duduk di bahagian bawah gyro, memegang kedua-dua sisi gyro dengan kedua tangan, berpusing bebas ke kiri atau kanan, atau panduan berada di sebelah untuk membantu putaran. Kelajuan tidak boleh terlalu cepat, wajar untuk memutar satu bulatan dalam sekitar 2-3 saat. Ia boleh dipusing ke kiri dahulu, kemudian belok ke kanan selepas jeda, atau belok kiri beberapa kali secara berterusan, dan kemudian belok ke kanan beberapa kali. Kelajuan putaran juga boleh diubah dengan sewajarnya.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan