semua Kategori
EN
JMJ-H2-A049
JMJ-H2-A049-T
Peralatan taman permainan kayu pepejal yang dibuat oleh kilang Cina
Peralatan taman permainan kayu pepejal yang dibuat oleh kilang Cina

Peralatan taman permainan kayu pepejal yang dibuat oleh kilang Cina


Nombor model:

JMJ-H2-A049

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

1160 730 * * 430cm

Kapasiti Main (pengguna)

15-25


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

30cbm

Masa Penghantaran:

minggu 4

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

100sets sebulan

Ia adalah taman permainan dengan beberapa terowong tali, kanak-kanak akan merangkak melalui terowong tersebut dan meluncur ke bawah. Mendaki dapat membantu perkembangan kanak-kanak sepanjang masa dari pelbagai aspek. Kegiatan pendakian memerlukan kanak-kanak menggerakkan semua bahagian badan untuk menyelaraskan operasi, dan kerjasama menyeluruh tangan, kaki, mata dan badan. Kemahiran memanjat kanak-kanak dapat meningkatkan koordinasi badan kanak-kanak, menjadikannya lebih fleksibel dan responsif. Setiap kali anak naik ke tempat baru, perubahan jarak dan ketinggian akan membawa perasaan dan wajah badan yang baru kepada penglihatan anak, yang bukan hanya akan membantu memupuk konsep ruang anak, tetapi juga membantu anak untuk memerhatikan persekitarannya dari sudut baru. Oleh itu, pendakian bukan sahaja dapat mempraktikkan kemahiran pergerakan, meningkatkan perkembangan fizikal, tetapi juga meneroka persekitaran. Selain itu, pendakian juga merupakan cara untuk kanak-kanak berusaha memahami persekitaran tempat tinggal mereka. Dalam proses mendaki, kanak-kanak akan mendapat banyak keseronokan daripadanya, jadi kanak-kanak akan merasakan bahawa pergerakan memanjat dari tanah sangat menarik, jadi mereka akan berlatih berulang kali.
Melalui usaha berulang mereka, kanak-kanak secara beransur-ansur mengatasi kesukaran, mengumpulkan wajah dan meningkatkan kemahiran mereka. Keberanian dan keyakinan diri tidak akan muncul begitu sahaja. Melalui percubaan berulang mereka, mereka menjalankan latihan kendiri untuk memupuk semangat gigih dan tegas mereka dan meletakkan asas awal semangat perjuangan individu apabila mereka dewasa. Ia banyak digunakan di tadika, taman, resort dan perkhemahan.

spesifikasi
Pos dan dek:Terdapat 3 pilihan kayu padu: pine Southern Amerika, kayu Finland atau rosewood Indonesia. Ukuran pos adalah 100 * 100mm. 
Pagar pengawal, penghalang, panel, bumbung, tanggaKeluli bergalvani
Luncurkan   
Dibuat dari keluli tahan karat sesuai dengan standard keselamatan. Ia diletupkan untuk memastikan permukaannya licin.
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya, perkhemahan


INQUIRY

Produk berkaitan