semua Kategori
EN
未 标题-1
Blok bangunan plastik mainan bangunan untuk balita bentuk khas untuk kegunaan keluarga prasekolah

Blok bangunan plastik mainan bangunan untuk balita bentuk khas untuk kegunaan keluarga prasekolah


Nombor model:

KQ60228E

Kumpulan umur:

1-7

Warna:

Multicolor

INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

0.2cbm

Masa Penghantaran:

Bekas 2 minggu / 20 kaki

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

600 menetapkan sebulan

Kreativiti tanpa henti dengan 480 blok bangunan! Bina, susun, dan terokai kemungkinan pembinaan yang tidak berkesudahan dengan set 480 blok bangunan dalam warna klasik ini! Kini anak anda dapat membina apa sahaja yang mereka bayangkan ketika mereka menggunakan blok dan bentuk khas untuk membuat basikal, ikan, haiwan lucu, bunga, atau apa sahaja yang mereka impikan! Sangat sesuai untuk tangan kecil, blok kecil ini dapat disatukan dan terpisah dengan mudah, membantu anak anda mengembangkan kemahiran motorik dan kreativiti yang baik selama beberapa jam permainan terbuka. Anak-anak juga dapat bermain bersama mereka, dapat membantu anak-anak membina persahabatan dan menyelesaikan masalah, blok-blok ini mempunyai manfaat perkembangan. Apabila waktu bermain selesai, pembersihan mudah dilakukan dengan kotak simpanan plastik. Mainan yang sesuai untuk usia 1 hingga 7 tahun.
Mereka dapat membantu ibu bapa membinanya dengan mainan pembinaan yang dibuat hanya untuk tangan kecil kanak-kanak dan minda yang tumbuh.

spesifikasi

Ciri-ciri:

 Bantu anak-anak belajar nombor, membilang, warna dan bentuk. Dibuat untuk tangan kecil dan minda yang berkembang, blok mudah dipegang dan ditumpuk, sehingga balita dapat mempraktikkan kemahiran motor ketika mereka bermain.

bahan:

Bahan Mesra Alam & Tahan Lama: Diperbuat daripada PP perlindungan alam sekitar berkualiti tinggi, rumah permainan kanak-kanak ini tidak beracun dan tidak berbau.

Jenama / Pengeluar

KAIQI

Warna:

Warna pelbagai

Lokasi yang disyorkan:

Prasekolah, Tadika, Bilik Darjah, Penggunaan keluarga dll

Bilangan blok

480pieces

Pembungkusan:

Kotak plastik

Aplikasi

Sekolah, hotel, penggunaan keluarga, tadika, kelas, prasekolah, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya hospital hospital gigi kanak-kanak, Institusi latihan

INQUIRY

Produk berkaitan