semua Kategori
EN
未 标题-1
Keseimbangan pembelajaran rocker plastik yang sesuai untuk penjagaan anak

Keseimbangan pembelajaran rocker plastik yang sesuai untuk penjagaan anak


Nombor model:

KQ60169K

Kumpulan umur:

12-36 Bulan

saiz:

84 50 * * 50cm

INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

10set

Pembungkusan Details:

0.15cbm

Masa Penghantaran:

Bekas 2 minggu / 20 kaki

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

600 menetapkan sebulan

Beri anak-anak anda keseronokan dengan Little Rocking Horse. Direka untuk kanak-kanak dari 12 hingga 36 bulan, item ini dilengkapi dengan banyak ciri pintar yang menjadikannya selamat untuk anak kecil. Kuda goyang kanak-kanak hadir dengan warna oren yang menarik dan mempunyai reka bentuk bulat yang melindungi anak anda daripada terluka dari tepi tajam. Ia mempunyai ukuran padat yang sangat sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran. Kanak-kanak boleh menikmati mainan kuda goyang ini di mana sahaja, termasuk di ruang tamu atau halaman belakang. Ukurannya juga berguna untuk pengangkutan yang mudah. Tempat duduk Little Rocking Horse ini rendah ke tanah, sehingga anak-anak kecil dapat dengan mudah memanjatnya. Reka bentuk tempat duduk memastikan anak anda tidak jatuh ke depan atau ke belakang. Mainan kuda goyang juga dilengkapi dengan pegangan mudah digenggam yang memberikan sokongan yang diperlukan untuk goyang bolak-balik. Diperbuat daripada plastik tahan lama, barangnya kukuh dan akan bertahan selama bertahun-tahun.

spesifikasi

Ciri-ciri:

Kanak-kanak akan belajar keseimbangan dan koordinasi. Cukup tahan lama selama bertahun-tahun! Pembinaan yang kukuh dan tidak memerlukan pemasangan. Sangat sesuai untuk kawasan permainan dalaman atau luaran. Umur 12 bulan hingga 3 tahun. Kuda Rocking ini membolehkan anak anda bergoyang ke depan dan ke belakang, cepat atau lambat, selama berjam-jam menyeronokkan.

bahan:

Bahan Mesra Alam & Tahan Lama: Diperbuat daripada PP perlindungan alam sekitar berkualiti tinggi, rumah permainan kanak-kanak ini tidak beracun dan tidak berbau.

Jenama / Pengilang:

KAIQI

Warna:

Merah

Lokasi yang disyorkan:

Prasekolah, Tadika, Bilik Darjah, Penggunaan keluarga, halaman belakang dll

Pembungkusan:

Kotak plastik

Aplikasi

Sekolah, hotel, penggunaan keluarga, tadika, kelas, prasekolah, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya hospital hospital gigi kanak-kanak, Institusi latihan, halaman belakang, ruang tamu

INQUIRY

Produk berkaitan