semua Kategori
EN
KQ60169C
Anjing menaiki bateri tanpa mainan, penunggang dalaman dan luaran untuk kanak-kanak 12 bulan ke atas

Anjing menaiki bateri tanpa mainan, penunggang dalaman dan luaran untuk kanak-kanak 12 bulan ke atas


Nombor model:

KQ60169C

Kumpulan umur:

12-36 Bulan

saiz:

48 31 * * 61cm


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

10 set

Pembungkusan Details:

0.15cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2/ 20ft bekas

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

600 set sebulan

Jadikan waktu bermain lebih menyeronokkan untuk si kecil dengan penunggang anjing, yang sesuai untuk kanak-kanak berumur 12 bulan hingga 3 tahun. Tunggangan ini datang dalam bentuk anjing dan penunggang kecil anda boleh duduk dengan selesa di atas kerusi berkontur dan menikmati permainan berjam-jam tanpa tekanan. Mainan tunggangan ini mempunyai dua pegangan dengan cengkaman yang baik, memberikan anak anda kawalan kenderaan dengan lebih baik. Roda bergulir dengan lancar di permukaan rata, menawarkan perjalanan lancar, mudah dan dana. Tunggangan anjing pembinaan satu bahagian ini juga membantu mengembangkan kemahiran motor dan koordinasi mata tangan anak anda. Ia juga mendorong anak-anak untuk aktif. Ia mudah dipasang, ringan dan tahan lama. Tunggangan membolehkan penyimpanan dan pengangkutan yang mudah. Anda boleh menyiapkan item ini dengan mudah dan menyiapkannya untuk penggunaan anak anda dalam masa lima minit. Unit penunggang ini cukup kuat untuk menampung berat hingga 35 kg.

spesifikasi
Ciri-ciri: Kanak-kanak akan belajar keseimbangan dan koordinasi. Cukup tahan lama selama bertahun-tahun! Pembinaan yang kukuh dan tidak memerlukan pemasangan. Sangat sesuai untuk kawasan permainan dalaman atau luaran. Umur 12 bulan hingga 3 tahun. Kuda Rocking ini membolehkan anak anda bergoyang ke depan dan ke belakang, cepat atau lambat, selama berjam-jam menyeronokkan.
bahan:   
Bahan Mesra Alam & Tahan Lama: Diperbuat daripada PP perlindungan alam sekitar berkualiti tinggi, rumah permainan kanak-kanak ini tidak beracun dan tidak berbau.
Jenama / PengeluarKAIQI
Warna:Warna pelbagai
Lokasi yang disyorkan:Prasekolah, Tadika, Bilik Darjah, Penggunaan keluarga, halaman belakang dll
Pembungkusan:Kotak plastikAplikasi

Sekolah, hotel, kegunaan keluarga, tadika, bilik darjah, prasekolah, jagaan harian, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya, hospital pergigian kanak-kanak, Institusi latihan, halaman belakang, ruang tamu

INQUIRY

Produk berkaitan