semua Kategori
EN
JMJ-H1-B003
JMJ-H1-B003-T
Taman permainan kanak-kanak yang terdapat di dalam kereta api sesuai untuk taman permainan dan taman permainan kanak-kanak
Taman permainan kanak-kanak yang terdapat di dalam kereta api sesuai untuk taman permainan dan taman permainan kanak-kanak

Taman permainan kanak-kanak yang terdapat di dalam kereta api sesuai untuk taman permainan dan taman permainan kanak-kanak


Nombor model:

JMJ-H1-B003

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

660 340 * * 300cm

Kapasiti Main (pengguna)

30


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

5cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Kanak-kanak tadika suka bermain di taman permainan luaran bersama rakan sekelas mereka. Taman permainan ini kelihatan seperti kereta api untuk mereka, mereka akan membayangkan mereka akan bepergian dengan rakan mereka dengan kereta api. Mendaki dari pendaki jaring dan kemudian meluncur ke bawah, atau mereka dapat bersembunyi dan melihat dengan rakan-rakan mereka di bawah geladak. Mereka akan bersenang-senang di taman permainan tadika.  
 

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak hendaklah dijadualkan dengan keluli tergalvani dengan ketebalan 114 mm OD dan ketebalan 2.2 mm.
Pos hendaklah diselesaikan dengan lapisan serbuk yang dibakar. Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 

Pengapit:   
Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan