semua Kategori
EN
KQ60066A_Keberanian-Gila-1
KQ60066A_Keberanian-Gila-2
KQ60066A_Keberanian-Gila-3
Peralatan taman permainan yang diperbuat daripada plastik dan keluli untuk anak-anak belajar bermain di taman
Peralatan taman permainan yang diperbuat daripada plastik dan keluli untuk anak-anak belajar bermain di taman
Peralatan taman permainan yang diperbuat daripada plastik dan keluli untuk anak-anak belajar bermain di taman

Peralatan taman permainan yang diperbuat daripada plastik dan keluli untuk anak-anak belajar bermain di taman


Nombor model:

KQ60066A

Kumpulan umur:

3-15

Dimensi L * W * H:

1390 940 * * 580CM

Kapasiti Main (pengguna)

50-80


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

45cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Akses taman permainan dari tangga, kemudian merangkak melalui terowong, di bawah kehijauan, lebah terbang. Gelongsor tiga lorong adalah seperti air terjun mencapah di atas batu. Anda boleh memilih untuk meluncur dwon dari gelongsor tiga lorong atau meneruskan perjalanan anda. Berjalan ke atas perlahan-lahan melalui tangga pelangi dan kemudian gelongsor ke bawah gelongsor lingkaran tinggi, anda boleh mengalami pengembaraan mendebarkan jatuh tinggi di atas langit. Berpusing dan naik dari tangga tunggul, kembali ke perut semak, anda boleh meluncur terus ke bawah melalui gelongsor tunggal membentuk kawasan yang cepat berlalu. Melalui fungsi latihan merangkak, memanjat, menggelongsor, berayun, berjalan, berpusing, menembak, melompat, dan menggenggam, kanak-kanak boleh bermain di bawah lebah hutan. Di bawah cucur atap pavilion, terdapat tempat duduk rehat dan satu set bong membentuk kawasan permainan yang bermasalah rendah. Mereka boleh berehat dan bercakap dengan rakan-rakan apabila mereka letih. Kanak-kanak bukan sahaja mengalami alam semula jadi, tetapi juga mendapat peluang untuk menggunakan deria keseimbangan, sentuhan, penglihatan, irama, kepekaan dan kebolehan sentimental yang lain. Ia merangsang perkembangan deria, otak dan anggota badan kanak-kanak. Penempatan situasi pemimpin dapat melatih pemerhatian dan kemahiran bahasa kanak-kanak dengan masa depan yang positif, optimis dan yakin.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak hendaklah dijadualkan dengan keluli tergalvani dengan ketebalan 114 mm OD dan ketebalan 2.2 mm.
Pos hendaklah diselesaikan dengan lapisan serbuk yang dibakar. Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum.
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Samsung LLDPE yang diimport
Warna terang, ketebalan seragam dan bahagian plastik kekuatan tinggi (Standard GB / T 4454-1996).
LLDPE kelas makanan menyediakan anak-anak surga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan