semua Kategori
EN
JMJ-H1-D020
JMJ-H1-D020-T
Taman permainan dengan atap teduh bagus untuk kanak-kanak bermain di pantai
Taman permainan dengan atap teduh bagus untuk kanak-kanak bermain di pantai

Taman permainan dengan atap teduh bagus untuk kanak-kanak bermain di pantai


Nombor model:

JMJ-H1-D020

Kumpulan umur:

3-12

Dimensi L * W * H:

10.9 * 5.9 * 5.2m

Kapasiti Main (pengguna)

15 - 30


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

16cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Persekitaran luaran sangat penting untuk pemupukan watak anak-anak. Dalam proses bermain slaid, kondusif untuk pemupukan kemahiran berbahasa kanak-kanak. Dalam proses bermain slaid, mereka dapat bergaul dengan anak-anak lain dengan cepat dan berteman. Kerana slaid hanya tersedia untuk satu anak dalam satu masa, ia juga dapat meningkatkan literasi kanak-kanak. Biarkan anak-anak tahu bagaimana mematuhi peraturan, belajar menunggu sebaris, bermain dengan teratur, ketika ada konflik, belajar untuk bersikap sopan kepada orang lain, dan tahu bahawa mereka harus mematuhi peraturan tertentu dalam permainan berkumpulan. Di samping itu, ia juga dapat menerapkan keberanian anak-anak. Bagi beberapa anak kecil, mereka tidak akan berani meluncur ke bawah setelah naik, walaupun ketinggian itu tidak ada di mata ibu bapa, Tetapi bagi anak-anak, sudah sangat tinggi. Ia memerlukan dorongan berterusan ibu bapa untuk membantu anak-anak membina keyakinan dan keberanian mereka sebelum mereka berani mengambil langkah pertama. Apabila anak-anak mengambil langkah pertama dengan berani, mereka akan memiliki keyakinan yang lebih besar untuk mencabar ketinggian dan kaedah bermain yang berbeza, sehingga dapat meningkatkan keberanian dan keyakinan diri mereka dalam bermain.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak hendaklah dijadualkan dengan keluli tergalvani dengan ketebalan 114 mm OD dan ketebalan 2.2 mm.
Pos hendaklah diselesaikan dengan lapisan serbuk yang dibakar. Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum.
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Samsung LLDPE yang diimport
Warna terang, ketebalan seragam dan bahagian plastik kekuatan tinggi (Standard GB / T 4454-1996).
LLDPE kelas makanan menyediakan anak-anak surga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya


INQUIRY

Produk berkaitan