semua Kategori
EN
JMJ-H1-A005
JMJ-H1-A005-T
Taman permainan yang diperbuat daripada panel HPL baik untuk taman hotel untuk pelanggan dengan anak-anak
Taman permainan yang diperbuat daripada panel HPL baik untuk taman hotel untuk pelanggan dengan anak-anak

Taman permainan yang diperbuat daripada panel HPL baik untuk taman hotel untuk pelanggan dengan anak-anak


Nombor model:

JMJ-H1-A005

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

900 670 * * 370cm

Kapasiti Main (pengguna)

70


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

10cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan


Peralatan taman permainan gaya tema pasti tidak akan tanpa bunga. Bentuknya terlihat seperti bunga mekar dari kejauhan, dan bentuk yang terpampang di slaid dan pendaki juga dibuat dengan meniru bentuk kelopak, yang dapat menarik cinta anak-anak dari penglihatan dan sentuhan. Radian dan warna slaid seperti kelopak melengkung. Walaupun warnanya tidak terang, penglihatan visualnya sangat bagus. Ketika anak-anak memanjat pendaki kelopak, ada jalan setapak seperti kelopak bunga yang setara dengan membiarkan anak-anak melepaskan sifatnya dan melakukan kecergasan fizikal mereka dengan bunga yang mekar. Apabila sekumpulan kanak-kanak masuk ke bahagian dalam bunga untuk menjelajah bersama, mereka dapat mengenali pasangan yang berbeza. Sebenarnya, seperti orang dewasa, semua orang yang mereka kenal akan belajar sesuatu antara satu sama lain. Orang dewasa boleh duduk berehat dan mengambil gambar. Peralatan taman permainan ini juga dapat ditampilkan sebagai latar belakang yang indah dalam album foto mereka.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan