semua Kategori
EN
JMJ-H1-A032
JMJ-H1-A032s
Taman permainan tema istana dengan banyak aktiviti permainan
Taman permainan tema istana dengan banyak aktiviti permainan

Taman permainan tema istana dengan banyak aktiviti permainan


Nombor model:

JMJ-H1-A032

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

400 300 * * 310cm

Kapasiti Main (pengguna)

70


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

58cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Terdapat banyak jenis slaid gabungan tidak berkuasa, dan pelbagai siri tema muncul satu demi satu. Siri taman sentiasa digemari oleh kanak-kanak. Warna peranti ini tidak terlalu banyak, iaitu hampir dengan warna kelopak. Dengan tatahan beberapa kemudahan kecil, ia kelihatan seperti bunga mekar keluar dari tanah. Hiasan objek kecil adalah seperti kelopak. Setiap sisi mempunyai corak bunga, yang menyerlahkan tema. Slaid gabungan yang baik boleh melatih keupayaan koordinasi kanak-kanak dan meningkatkan kawalan badan mereka. Dari proses slaid, kanak-kanak perlu menguasai keseimbangan dan kelajuan mereka sendiri, mendapatkan latihan keupayaan koordinasi badan. Kanak-kanak yang sering bermain gelongsor mempunyai keupayaan keseimbangan yang baik, kerana mereka belajar menilai hubungan antara mereka dan tanah, sehingga mewujudkan rasa keseimbangan dan membentuk konsep ruang visual. Imbangan yang baik adalah asas keupayaan sukan.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan