semua Kategori
EN
JMJ-H1-A004
JMJ-H1-A004T
Taman permainan tema istana dengan banyak aktiviti permainan
Taman permainan tema istana dengan banyak aktiviti permainan

Taman permainan tema istana dengan banyak aktiviti permainan


Nombor model:

JMJ-H1-A004

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

980 550 * * 450cm

Kapasiti Main (pengguna)

70


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

58cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Gaya ini diterapkan pada gaya tema taman, yang terdiri dari berbagai bentuk bunga, dan warnanya tepat. Selain slaid halus di depan adalah lukisan semburan monokrom, bahagian lain mempunyai bentuk bunga di dalamnya. Dari kejauhan, kelihatan seperti semak bunga yang mekar. Dari pandangan dekat, nampaknya bermain di lautan bunga. Apabila anda melihat dari atas, ia seperti bunga mekar, yang mempunyai banyak barang permainan. Dari tangga sisi, anda boleh menaiki semua jenis corak bunga. Di sebelah kiri, anda boleh pergi ke slaid melalui tong gerudi, dan di sebelah kanan, anda boleh memasang kabel menarik untuk meluncur selangkah demi selangkah, yang dapat membuat anak menjadi lebih berani. Sekiranya anda meluncur ke bawah slaid, selagi anda tidak meninggalkan pandangan peranti, terdapat bunga di mana-mana, yang memenuhi sifat bunga penyayang kanak-kanak. Ia tidak akan membosankan kerana peralatan hiburan tradisional yang membosankan.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan