semua Kategori
EN
JMJ-H1-A012
Peralatan taman permainan tema ladang bagus untuk resort dan taman

Peralatan taman permainan tema ladang bagus untuk resort dan taman


Nombor model:

JMJ-H1-A012

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

640 135 * * 300cm

Kapasiti Main (pengguna)

10


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

8cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan


Taman permainan ini direka bentuk dengan tujuan untuk menunjukkan kepada kanak-kanak bagaimana padi ditanam dan mengajar kanak-kanak menghargai makanan. Apabila kanak-kanak masuk, mereka akan melihat dua mangkuk model nasi putih tersendiri di hadapan mereka. Pada masa ini, ia mempunyai kepentingan pendidikan popularisasi sains dan dapat merangsang imaginasi kanak-kanak. Dari mana datangnya dua mangkuk nasi putih ini? Mereka secara langsung diperkenalkan ke dalam model blower. Sudah tentu, ibu bapa boleh bercerita kepada anak-anak mereka. Secara beransur-ansur, di hadapan peniup itu, terdapat jungkat-jungkit berbentuk orang tua yang membawa dua tong. Kanak-kanak boleh meniru satu set proses peniup, bermula dari orang tua dan melalui bahagian dalam hingga ke nasi. Dalam proses pemodelan ini, kanak-kanak boleh memperoleh banyak, akan memahami banyak kebenaran, tetapi juga memainkan peranan dalam pengajaran dan hiburan.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan