semua Kategori
EN
JMJ-H1-A029
Struktur permainan landskap tema hutan untuk kanak-kanak bermain dan belajar di taman dan resort

Struktur permainan landskap tema hutan untuk kanak-kanak bermain dan belajar di taman dan resort


Nombor model:

JMJ-H1-A029

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

540 270 * * 370cm

Kapasiti Main (pengguna)

70


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

3cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan


Gaya slaid hutan dapat bergema dengan alam, dan bentuk keseluruhan slaid juga hidup. Bentuk haiwan dan tumbuh-tumbuhan dapat membantu anak-anak memperluas cakrawala mereka semasa bermain. Perkara pertama yang menarik perhatian kita adalah bentuk monyet. Anak-anak monyet sangat menyukainya, dan anak-anak akan meniru tindakan monyet, yang juga dapat merangsang kemampuan anak-anak untuk membuat di tempat. Kanak-kanak suka pergaulan. Bosan menginjak anak tangga, anda boleh berehat di bawah bentuk bumbung yang unik, yang akan membuatkan anak-anak merasa seperti berada di bawah pokok besar. Di bawah gelongsor hijau, kanak-kanak akan menikmatinya. Sudah tentu, ibu bapa juga dapat berinteraksi dengan anak-anak mereka di slaid. Sifat kanak-kanak adalah menyukai alam semula jadi dan merangkul pokok. Mereka suka memahami kesucian dan kemanisan bunga, burung, haiwan dan tumbuh-tumbuhan, bermain dalam belajar dan belajar bermain, sehingga dapat merangsang potensi anak-anak.


spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan