semua Kategori
EN
JMJ-H1-A013
JMJ-H1-A013-T
Kanak-kanak bermain peralatan permainan luaran untuk resort atau taman
Kanak-kanak bermain peralatan permainan luaran untuk resort atau taman

Kanak-kanak bermain peralatan permainan luaran untuk resort atau taman


Nombor model:

JMJ-H1-A013

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

650 360 * * 330cm

Kapasiti Main (pengguna)

10


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

5cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Bentuk taman permainan ini adalah seorang lelaki yang menunggang kuda. Kuda-kuda merah berapi-api ini akan mencerahkan mata kanak-kanak. Mereka tidak sabar-sabar untuk menunggang mereka. Terdapat jaring panjat di bawah kaki hadapan, dan terdapat tangga di kaki belakang. Ibu bapa anak boleh naik. Jaring memanjat terutamanya mencabar daya tahan otot kanak-kanak, koordinasi badan, deria ruang, kedalaman dan jarak, dan seterusnya menyepadukan mereka ke dalam keupayaan sukan masa hadapan. Jaring memanjat dekat dengan tanah boleh menggalakkan kanak-kanak kecil menggunakan kedua-dua lengan dan kaki, dan menyepadukan pertimbangan visual ruang memanjat. Kedudukan pendakian jarak tetap boleh membantu koordinasi badan kanak-kanak, jarak visual, keseimbangan vestibular, dan mengintegrasikan proprioception untuk mengubah suai gaya pendakian. Apabila anak-anak memanjat atas usaha mereka sendiri, ada rasa menunggang kuda, anak-anak juga akan ada rasa pencapaian.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan