semua Kategori
EN
JMJ-H1-B009
Rumah permainan cendawan sesuai untuk taman permainan luar untuk kanak-kanak bermain permainan

Rumah permainan cendawan sesuai untuk taman permainan luar untuk kanak-kanak bermain permainan


Nombor model:

JMJ-H1-B009

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

410 390 * * 250cm

Kapasiti Main (pengguna)

7


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

4cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Rumah permainan yang comel dalam bentuk rumah cendawan kartun. Terdapat cerobong di atas rumah permainan, dan dindingnya berbentuk bunga dan tanaman. Anak-anak boleh naik ke taman permainan dengan menggunakan pendaki batu atau tangga akses yang lebih mudah, kemudian meluncur turun dari gelongsor yang laju. Terdapat pemintal di dinding bawah rumah permainan, di bawah geladak, anak-anak dapat bersembunyi dan mencari. Ibu bapa boleh menemani mereka sepanjang jalan atau menunggu mereka di rumah. Ini bukan sahaja memupuk kebebasan mereka, tetapi juga meningkatkan kemampuan mereka untuk bersenam. Kesan edutainment seperti ini lebih jelas. Anak-anak pasti akan berseronok di taman permainan taman permainan ini.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan