semua Kategori
EN
jmj-h1-a003
Bermain di luar dengan tema hutan dengan gambar bunga dan haiwan untuk kanak-kanak bermain di tadika dan resort

Bermain di luar dengan tema hutan dengan gambar bunga dan haiwan untuk kanak-kanak bermain di tadika dan resort


Nombor model:

JMJ-H1-A003

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

970 720 * * 440cm

Kapasiti Main (pengguna)

70

 


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

19cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Slaid ini tergolong dalam kategori penerokaan hutan. Reka bentuk slaid berwarna hijau dan warna lain digabungkan dengan alam semula jadi. Bentuk slaid merangkumi haiwan kecil, pokok dan bunga. Semasa kanak-kanak berjalan masuk ke gelongsor, ia sama dengan berjalan ke kabin hutan. Ia seperti berjalan di halaman ketika mereka melihat bunga melangkah masuk ke slaid. Ketika melalui lorong, mereka juga dapat menikmati pemandangan di luar dan menyentuh mainan berbentuk bunga, dan kemudian meluncur ke bawah slaid dengan binatang kecil. Saya percaya ia sangat popular untuk kanak-kanak, ini juga melanggar tradisi slaid biasa yang membosankan pada masa lalu dan sangat disukai oleh kanak-kanak pada masa ini. Dalam pengalaman tersebut, ibu bapa juga dapat bekerjasama dengan anak-anak mereka untuk mengeratkan lagi hubungan antara ibu bapa dan anak-anak; Dalam permainan, mengenal alam semula jadi, memahami misteri alam semula jadi, menikmati keseronokan di luar rumah.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan