semua Kategori
EN
JMJ-H1-A014
JMJ-H1-A014-T
Main struktur dalam bentuk trak simen dengan pendaki dan gelongsor yang baik untuk permainan peranan untuk pelajar tadika
Main struktur dalam bentuk trak simen dengan pendaki dan gelongsor yang baik untuk permainan peranan untuk pelajar tadika

Main struktur dalam bentuk trak simen dengan pendaki dan gelongsor yang baik untuk permainan peranan untuk pelajar tadika


Nombor model:

JMJ-H1-A014

Kumpulan umur:

2-5

Dimensi L * W * H:

580 250 * * 300cm

Kapasiti Main (pengguna)

5


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

2cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

2-5 tahun adalah tempoh istimewa untuk kanak-kanak belajar dan mengalami. Mereka ingin tahu kepada dunia dan boleh belajar dengan cepat dengan meniru orang lain. Taman permainan ini berbentuk lori simen, dan ada roda di hadapan lori, kanak-kanak boleh bayangkan mereka seorang pemandu lori. Ini membolehkan kanak-kanak mendapat pengalaman langsung tentang pemandu lori. Kanak-kanak boleh melakukan banyak aktiviti di taman permainan ini, ia adalah permainan peranan yang mencabar dan imaginatif dalam persekitaran taman permainan.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 120 * 120mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendaki   
Dihasilkan dari paip keluli tergalvani 32 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:   
Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasanDigunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan