semua Kategori
EN
JMJ-H1-A027
Taman permainan untuk kanak-kanak kecil memanjat merangkak dan meluncur

Taman permainan untuk kanak-kanak kecil memanjat merangkak dan meluncur


Nombor model:

JMJ-H1-A027

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

420 280 * * 310cm

Kapasiti Main (pengguna)

8

 


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

5cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Lebah, bunga dan kelopak merancang perangai unik peralatan permainan ini. Terdapat bentuk kelopak besar di setiap tiang peralatan, dan terdapat corak bunga dan lebah di sisi gelongsor, yang merupakan barang kesukaan kanak-kanak. Terowong merangkak adalah bahagian tengah yang akan mendorong anak-anak merangkak. Biarkan anak-anak tidak hanya bersenam dalam permainan, tetapi juga mendapat kesenangan fizikal dan mental. Biarkan keseimbangan anak-anak, koordinasi dan kreativiti bebas telah bertambah baik, tetapi juga kondusif untuk melindungi diri. Semasa mereka bermain slaid, anak-anak dapat bergaul dengan anak-anak lain dengan cepat dan berkawan baru. Kerana slaid hanya tersedia untuk satu kanak-kanak setiap kali, ia juga dapat meningkatkan literasi kanak-kanak. Biarkan anak-anak tahu bagaimana mematuhi peraturan, belajar menunggu sebaris, bermain dengan teratur, apabila ada konflik, belajar bersikap sopan kepada orang lain, memahami perlunya mematuhi peraturan tertentu dalam permainan berkumpulan.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan