semua Kategori
EN
JMJ-H1-A033
Taman permainan untuk kanak-kanak yang bagus untuk penjagaan anak atau taska

Taman permainan untuk kanak-kanak yang bagus untuk penjagaan anak atau taska


Nombor model:

JMJ-H1-A033

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

280 240 * * 260cm

Kapasiti Main (pengguna)

3


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

2cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

6 hingga 24 bulan adalah bulan import untuk masa hidup kanak-kanak, ia adalah masa kanak-kanak membesar dengan cepat dan mengembangkan kemahiran motor. Tetapi ia juga merupakan masa istimewa bahawa mereka tidak dapat bermain bersama dengan anak-anak yang lebih besar di taman permainan yang sama, jadi perlu ada taman permainan yang dirancang khusus untuk mereka. Taman permainan ini rendah dan menggalakkan kanak-kanak kecil merangkak dan akan memberi inspirasi kepada mereka untuk merebut, bergerak, menyentuh dan merasa. Tepi slaid dan tangga seperti kelopak dengan radian, dan bentuk kelopaknya berada di sekitar lengkungan. Kanak-kanak tidak akan pernah jemu dengan gelongsor seperti ini. Kanak-kanak tidak akan mempunyai rintangan, dan mereka tidak akan berasa bosan dan bosan.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan