semua Kategori
EN
JMJ-H1-A028
Taman permainan membantu kanak-kanak untuk tumbuh dengan gembira, pintar dan kuat

Taman permainan membantu kanak-kanak untuk tumbuh dengan gembira, pintar dan kuat


Nombor model:

JMJ-H1-A028

Kumpulan umur:

2-12

Dimensi L * W * H:

290 230 * * 250cm

Kapasiti Main (pengguna)

3


INQUIRY
Deskripsi

Kuantiti Pesanan Minima:

1set

Pembungkusan Details:

2cbm

Masa Penghantaran:

minggu 2

Pembayaran Terma:

Deposit 30%, selebihnya bayar sebelum penghantaran

Bekalan Keupayaan:

300sets sebulan

Peralatan taman permainan ini direka untuk kanak-kanak kanak-kanak berumur 6 hingga 23 bulan. Tangga dan gelongsor sangat rendah untuk membolehkan anak-anak merasa bebas melalui permainan eksploratif solo. Ini akan memupuk keyakinan dan kreativiti. Langkah-langkah, pagar pembatas, pelantar dan slaid diperbuat daripada bahan yang berbeza dan ini akan memberi anak-anak perasaan sentuhan yang berbeza.

Faedah slaid
1. Berkawan: kita boleh mengatakan bahawa bermain di slaid adalah hobi biasa anak-anak, jadi anak-anak dapat bertemu dengan banyak rakan dalam proses bermain di slaid, dan anak-anak tidak akan merasa kesepian.
2. Memupuk semangat kesenangan: struktur slaid hanya membolehkan satu kanak-kanak meluncur setiap kali, jadi apabila terdapat banyak anak, semua orang akan berbaris bersama, sehingga anak-anak dapat saling bersikap lucu.

spesifikasi
Post:Semua tiang tegak adalah komposit kayu dan plastik (WPC) dengan tetulang aluminium untuk menjadikannya padat dan tahan lama. Ukuran tiang ialah 140mm. 
Pegangan tangan, pagar pembatas, penghalang dan pendakiDihasilkan dari paip keluli tergalvani 32,48,60 OD dengan kemasan lapisan serbuk yang dibakar.
Serbuk poliester yang diaplikasikan secara elektrik mempunyai kemasan yang sukar dengan ketahanan maksimum. Proses pretreatment dan curing merangkumi yang berikut: pencucian asid, bilas air tawar, besi fosfat, bilas dan penutup akhir, ketuhar kering, aplikasi serbuk elektro-statik, dan ketuhar penapis zon dua. Produk siap mempunyai ciri khas berikut: Ketebalan 0.5mm, ketuhar disembuhkan antara 191oC dan 220oC, Fleksibiliti, Kesan, ketahanan Semburan Garam, Kekerasan, dan Lekapan.
Bahagian plastik:Lembaran HDPE (High Density Polyethylene) atau HPL dengan ketebalan 18mm
Warna terang dan HDPE bertaraf Makanan memberikan anak-anak syurga yang jauh lebih selamat, sihat, dan bahagia untuk pertumbuhan anak-anak.
Dek & Tangga:
Keluli Bersalut Serbuk / Getah 
Dek keluli berlubang 2mm (Plat bersalut getah ialah 4mm).
Atau HPL (High-pressure Laminate) dengan ketebalan 18mm, terdapat tapak di permukaan geladak dan tangga untuk meningkatkan geseran. 
Pengapit:Pengapit mesti dilemparkan dari aloi aluminium
perkakasan   
Digunakan untuk pemasangan hendaklah keluli tahan karat 304.


Aplikasi

Sekolah, taman, resort, hotel, apartmen, komuniti, tempat penitipan anak, hospital kanak-kanak, restoran, pasar raya

INQUIRY

Produk berkaitan